Криейтив

Нашият екип се стреми непрекъснато да се доказва и да достига нови висоти в това, което обича най-много да прави – да Твори...

Веднъж подадена информацията, ние обсъждаме Вашия проект, вдъхновяваме се от разменените помежду ни идеи и мислим, докато не се получи Идеалното решение. А то се ражда тогава, когато естетиката и функционолността работят заедно в хармоничен баланс.

Лого дизайн


В Outframes по Вашия дизайн - проект ще преплетат мисли и идеи от двама до петима специалисти, в зависимост от пакета, който ще предпочетете. По този начин ние избягваме налагането на индивидуалния идеен подход и усещането за творчески лимит на автора. Хармонично балансирани, представените Ви предложения ще носят духа и въздействието на максималната вариативност.


Уебсайтове


В криейтив агенция Outframes Ви предлагаме индивидуално проектиране, структуриране и оригинално дизайнерско решение на Вашия сайт, което ще Ви даде още възможности за разширяване и оптимизиране на дейността Ви.


Новата Ви идентичност ще бъде по-атрактивна и по-лесно достъпна до потребителя, за да създава у тях усещане за сигурност и коректност.


Видео


Уникалното на тези продукти е, че те силно впечатляват потенциалните потребители и същевременно дават много повече информация за дейността Ви от всеки друг рекламен материал.


Kомбинацията от текст, снимки, графики, звук, видео и анимация гарантира успеха Ви и този на Вашата дейност.


Акциденция


Комуникацията между Вас и Вашите клиенти е от първостепенно значение, ето защо продуктът Ви трябва да е уникален проект - съчетаващ добрата узнаваемост на посланието, което той носи, с привличащ погледа на потребителя атрактивен дизайн. Ние в Outframes разбираме колко е важен облика на фирмата Ви, за да изглежда тя стабилна, сигурна и коректна.


Професионално изготвените бланки, писма и визитки говорят за спазване на високо качество и стил на работа. Затова се доверете на нашия екип от опитни професионалисти, които знаят как да представят фирмата и бизнеса Ви на нужното ниво. При нас това е задължителен елемент от корпоративния ни пакет за създаване на лого дизайн и фирмена аксиденция.


Друго


Идеалното решение се получава тогава, когато естетика и функционалност работят заедно в хармоничен баланс.


Идеалното партньорство се ражда тогава, когато нашите мечти и тези на клиента са преплетени в едно – желанието да се получи Идеалното решение.


И независимо къде ще го открием – дали в билборд, корица за книга, стикер, плакат или опаковка, важното е то да се роди в главата на някой от нас и заедно да стигнем до него!