Фирма Outframes e криейтив агенция, създадена от високо-квалифицирани кадри, които умеят да работят в духа на иновацията, целевото въздействие и коректността.

Бързо променящата се динамична среда, в която творим, ни е научила да реагираме бързо и адекватно на всяко отправено ни предизвикателство, но с точната и лека ръка на опитни професионалисти.

Тъй като всеки един от нас се отличава с творческа индивидуалност, ние държим и нашите клиенти да се почувстват специални и неповторими. Защото за нас всеки клиент е уникален, независимо от профила и мащаба на бизнеса си. Затова и на всички вас – приятели и партньори – предлагаме пълен цикъл от рекламно обслужване, отличаващо се с оригинално и конкурентно решение на поставените ни задачи. И продължаваме да мислим и творим, докато и ние, и Вие не останем удовлетворени.

На уменията, творческия подход и коректността на нашия екип се довериха много фирми, с различен профил и мащаб на дейност.

Outframes е компания, изградена на холдингов принцип, която акцентира на важността да се фокусираш върху единството от взаимносвързани задачи чрез мрежа от партньори. Това ни осигурява гъвкав подход в търсенето на оригинални креативни решения, като поддържаме стабилно и високо качеството на всички проекти, независимо от техния мащаб.